Závodenie elektromobilov v praxi!


Rallyecross závody budú mať onedlho novú, modernejšiu tvár, kvôli čomu zrejme prilákajú obrovské množstvo divákov! Nebude to však skôr, než od roku 2020.
Pokiaľ sa zaujímate o technológiu ako aj o automobily, rok 2020 je Vám zrejme dobre známy. Ak tomu tak nie je, dovoľte aby som Vás s ním oboznámil. Verejná doprava, automobilky, športové závodenia a výrobci športových automobilov, takisto aj aj osobných, majú už vypracované plány, kedy od roku 2020 budeme svedkami automobilov i autobusov poháňaných elektrinou, ktorých palivo bude mať formu batérie a tá sa bude nabíjať. Ako spoločnosť budeme šetrní k životnému prostrediu, zabránime smogu a nakoniec aj takýmto spôsobom nabíjania ušetríme peniaze. Tá doba sa blíži a mnohí z nás ju zažijeme!
závodní auto
Čo sa týka závodov Rallycross, tie nebudú teda takisto výnimkou a dočkáme sa vzrušujúcich závodov elektromobilov, ktoré budú zrejme dosahovať i vyššiu rýchlosť. Nejde však len o rýchlosť ale o tú zvedavosť, kedy budeme konečne svedkami elektromobilov a dokonca ich závodenia v praxi! Dokonca je už vyrobený a pripravený automobil, ktorý už netrpezlivo čaká na štart a vyrobila ho firma Peugeot, špeciálne na závodenie typu Rally. Od budúceho roku, teda 2018, sa vyrobí celá séria týchto športových vozidiel, kokrétne americká séria GRC.
formule 1
Môžeme očakávať závody typu F1. A pokiaľ spomínam závody F1, tie už dokonca zaviedli do praxe Formule E,  teda opäť pretekárske vozidlá poháňané elektrinou, pričom táto súťaž už bola zrealizovaná a získala veľký úspech u fanúšikov. Vlastne aj to je jeden z hlavných dôvodov, prečo touto cestou idú aj konkurenti, súťaže Rallycross. Diváci si už vopred sľubujú podobne skvelý zážitok a usporiadatelia i výrobci zasa podobne skvelý úspech u fanúšikov.
•        Teda závodenie elektromilov je už jasná a potvrdená vec, realizuje sa výroba automobilov, už len počkať také tri, štyri roky.